Джамала переспівала Тіну Кароль: підсиджує зіркову колегу у суддівстві на “Голосі країни”

Незабаром розпочнеться новий сезон пісенного шоу "Голос країни". Оцінювати таланти українців буде Тіна Кароль, Олег Винник, Дмитро Монатік та Надя Дорофєєва.

“Голос країни” – без прикрас, один з найбільш популярних телепроектів. Скільки всього траплялося під час його ефірів! Кохання, розчарування, сльози та поява нових зірок української естради.

Найгучнішою подією минулого року стала інтрига, яку тримали Дан Балан та Тіна Кароль. Зірки приховували романтичні почуття, що склалися між ними під суддівства. Досі достеменно невідомо, чи дійсно зустрічалися знаменитості.

Тепер перед стартом нового сезону цікавість до проекту проявила ніхто інша, як Джамала.

Співачка, що принесла Україні перемогу на Євробаченні, вже була суддею пісенного конкурсу. Вона навіть стала тренеркою у дитячій версії “Голосу країни”.

Проте, її місце згодом зайняли інші зірки.

До речі, Тіна Кароль вже другий сезон тримається у кріслі судді.

Її пісню і переспівала Джамала.

Джамала співає фірмову пісню Тіни Кароль. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Звісно кавер вдався дуже незвичним, адже спеціальна програма в Інстаграмі змінила розкішний голос співачки.

Як ставиться до Тіни Кароль Джамала?

В одному з сезонів шоу “Голос країни” обидві співачки стали тренерками телепередачі. Вони вправно виконували свої задачі, проте, не забували й конфліктувати.

Тренерський склад 7-го сезону “Голосу країни”, де обидві зірки стали тренерками.

Проте, за словами їх колеги, Потапа, який теж тренував юні таланти у проекті, великих сварок між жінками не спостерігалося. Звісно, недорозуміння були, та співачки вирішували їх чесно, не соромлячись показувати всю гаму емоцій на камеру.

Колеги по цеху відзначали, що у Джамали дуже прямолінійний характер. Вона не соромиться говорити правду.

Щодо Тіни, зірка вітала її з Днем народження та видно було, що переможниця Євробачення дуже переймається особистою трагедією. Джамала щиро вірить, що життя співачки попри всі випробування продовжується та вона ще зможе знову покохати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.