Програма прибрала фотошоп з облич Пугачової, Ротару та Повалій і показала, як насправді виглядають жінки

Зірки завжди намагаються тримати себе у формі, навіть, якщо природними способами це не так легко вдається, вони прибігають до послуг фотошопу.

Ми звикли бачити їх на сцені вічно молодими: підтягнуті, спортивні та стильні. Зірки вітчизняної естради, схоже не збираються йти на пенсію. З появою соціальних мереж, фанати стали проявляти цікавість до кожного кроку, до кожної дрібнички знаменитостей, тому тримати марку допомагає кожного дня фотошоп.

Давайте за допомогою програми приберемо редактуру світлин та поглянемо, як насправді виглядають найвідоміші співачки. Звісно, ці фото наближені до оригіналу, а ни не являються.

Таїсія Повалій

Скільки років цій жінці? 40? 50? Звісно, що вікові зміни – наявні, проте, подивіться наскільки ідеальним є лоб зірки – жодної зморшки. Макіяж дуже вдало маскує всі недоліки, що з’явилися у жінки.

Таїсія Повалій не гребує використовувати фотошоп.

Алла Пугачова

Неможливо повірити у те, що Примадонні вже за 70 років. Алла Борисівна завжди слідкує за своєю фігурою та стилем. Їй неможливо дорікнути у тому, що вона не вміє підбирати вбрання до своєї талії.

Алла Борисівна любить маскувати недоліки фотошопом, проте, нехай прихильники знають її тільки молодою.

Ще за радянських часів співачка була однією з тих, з кого хотілося брати приклад. Примадонна любить приховувати, що її шкіра вже виглядає втомленою. Та складно не погодитися, що кожна жінка мріє так виглядати у 71 рік та ще й бути повною сил, виховувати двох непосидючих бешкетників.

Софія Ротару

Софія Михайлівна на 2 роки старша за Примадонну. Колись за радянських часів ці дві співачки були справжніми конкурентками. Тим не менш, обидві зазнали визнання від усіх слухачів колишнього СРСР.

Софія Михайлівна має вже онуків та пережила особисту трагедію.

Вона також прибігає до послуг фотошопу, маскуючи родимка та пігментацію. Варто дати належне, Софія, на відміну від молоденьких співачок, не заповнює свої зморшки філерами, а дає глядачеві побачити свою природну красу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.