Вже не вагітна Лілія Ребрик похизувалася авто за 1,5 мільйона гривень: кіношна вагнітність дорого коштує

Лілія Ребрик - саме та ведуча, яка має дуже позитивний образ. Жінку обожнюють мільйони, проте, майже ніхто не знає про її справжнє життя.

В Лілію Ребрик український глядач закохався ще тоді, коли молодесенька тендітна білявка вела прогноз погоди. Талановиту ведучу згодом помітили і запропонували вести програму про зірок. Це стало справжнім тріумфом для Лілія, адже її почали запрошувати до участі на різних проектах. Зокрема, “Танці з зірками” стали поворотом у житті жінки, адже там на паркеті вона зустріла свого майбутнього чоловіка, з яким щаслива у шлюбі вже понад 10 років.

Лілія Ребрик зі своїм законним чоловіком. Фотографію зроблено під час другої вагітності.
Матеріал взято з вільного доступу.

Та нещодавно новина про вагітність жінки полоскотала нерви багатьом шанувальникам.

Річ у тім, що Лілія з’явилася у своєму блозі в Інстаграмі  в образі жінки при надії.

Лілія Ребрик влаштувала запальні танці. Телеведучу не зупиняє те, що у неї вагітний живіт. Жінка витанцьовує на підборах.

Фото – не фейкове, проте, ведуча не чекає дитину. Вона просто дуже скоро порадує всіх нас своєю акторською майстерністю. Гратиме Ребрик жінку при надії у комедії “Папаньки”.

Та ведуча, схоже, не збирається припиняти епатувати своїх підписників. Нещодавно вона зняла дуже просте відео з салону авто. Здавалося б, нічого особливого, проте, зірка сама звернула увагу за кермом якої машини сидить її чоловік.

Лілія Ребрик показує за кермом якої лялечки сидить її чоловік. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки телеведучої.

Марка автівки, яку так впевнено веде Андрій Дикий – Тесла. Це інноваційна машина, яку випускає компанія Ілона Маска. У лічені секунди безшумний транспорт розганяється до бажаної швидкості.

Розвага – недешева. Коштує автівка понад 50 тисяч доларів, що на українські гривні виходить понад 1 мільйон 500 тисяч. Що правда, Лілія розповіла, що таке авто можна замовити закордоном дешевше.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.