Дружина Віктора Павліка показала елітну клініку, де проходить обстеження: вагітність “влітає” в копієчку

Катерина Репяхова кожного дня радує нас новинами про свою вагітність. Сьогодні жінка показала, як пішла у клініку та натякнула, скільки коштує бути вагітною.

Ніжна дружина Віктора Павліка дуже відкрито ставиться до своїх підписників та розповідає всі подробиці свого життя. З того часу, як всі дізналися, що Катерина носить під серцем дитину співака, інтерес до її блогу виріс. Сама ж жінка вирішила навіть створити окрему рубрику для своїх тематичних відео про цей цікавий стан.

Катерина Репяхова зробила у своєму блозі в Інстаграмі цілу підбірку новин про свою вагітність. Скріншот зроблено з Інстаграм сторінки жінки.

Безсумнівно вміє дівчина й вражати свого глядача в Інстаграмі. Вона показує, чим її балує коханий чоловік. Нещодавно виявилося, що він подарував їй новеньке авто прямо з салону. Машина – елітна модель бренду Тойота. Велика автівка потрібна Каті для того, щоб їздити у справах з малюком та своєю мамою.

Катерина показала авто своєї мрії. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.
Перше, що зробила Катя – фото у салоні. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Нині, вже за кермом новесенької машини, Катя показала, в якій клініці лікарі турбуються про її вагітність.

Катерина Репяхова не соромиться демонструвати, куди їздить у справах. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Вагітна Катя відвідує лікарів у столичній клініці “Адоніс”. Репяхова так розхвалювала медичний заклад, що редакція “Сенсації” вирішила дізнатися, скільки коштує там проходити терапію.

Ціни на послуги для вагітних у клініці “Адоніс”. Скріншот взято зі сторінки клініки.

Що ж, не кожному доступний такий супровід. Скажімо, не кожен буде готовий віддати такі кошти за пологи. Проте, Катерина запевняє, що задоволена обраним медичним центром.

Дізнайтеся більше про пару Каті та Віктора у відео:

Схожі статті