Тіна Кароль та Дан Балан старанно приховують стосунки: відомий телеведучий випадково засвітив закоханих

Інсайдери казали, що артисти не спілкуються. Виявляється розповідали неправду.

Стосунки поп-діви Тіни Кароль і молдавського красеня Дана Балана є однією з найгарячіших тем для обговорення серед людей, які цікавляться світськими персонами та шоу-бізнесом. Не дивно , адже відомі артисти влаштували романтичні ігри прямо в ефірах популярного талант-шоу “Голос країни” на каналі ” 1 + 1 “.

Роман Тіни Кароль та Дана Балана

Деякі вірять в їх почуття, а деякі вважають, що це був лише піар-хід від продюсерів проекту. Ця та інші теорії мають право на існування і обидві добре аргументовані. Однак це не змінює того факту, що шанувальники творчості співаків не розуміють, що ж відбувається насправді.

Нещодавно для них з’явилася неприємна новина від інсайдерів, які працюють у закуліссі шоу. Ніби-то Тіна Кароль та Дан Балан бачаться поза стінками проекту, але навіть не вітаються. З якої причини колеги припинили вітатися, навіть якщо у них немає романтичних стосунків? Схоже на брехню?

Ведучий Юрій Горбунов та світлина з “парочкою”

Артисти досі заперечують роман, але Тіна при цьому любить підігрівати чутки стосовно Дана Балана. Здається, що вона обожнює творчість її фан-клубу, яка пов’язана з молдавським мачо. Вона постійно публікує їх творіння на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно Юрій Горбунов спростував показання інсайдерів щодо стосунків Дана та Тіни. І зробив він це абсолютно випадково: опублікувавши фотографію з тренерами проекту. На світлині виявився і Дан Балан, який ніжно притуляється до співачки і ніби говорить цим: ми у прекрасних відносинах.

Дивіться, щоб дізнатися більше:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.