Настя Каменських заплакала під час інтерв’ю відомій журналістці: горе у родині не дає оговтатися співачці

Настя Каменських згадала батька та не змогла стриматися.

Відома українська співачка Настя Каменських 25 січня на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомила своїм численним шанувальникам сумну новину – у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Розмова з Катериною Осадчою

Ведуча навідалася на великий весняний концерт та поговорила зі співачкою, яка кілька тижнів тому пережила справжнє людське горе – пішов з життя її улюблений тато. В інтерв’ю Каті Осадчій в телепрограмі “Світське життя” Настя відверто розповіла про смерть батька і про те, як приходить до тями після важкої втрати.

Також Настя Каменських розповіла, що незважаючи на особисте горе, вона вирішила випустити свою нову пісню і кліп “Почуття”, оскільки батько дуже чекав на неї і побачить роботу з кращого світу.

“До цього ніколи не будеш готова. Я все розумію, він був таким літньою людиною. І я точно знаю, що він пішов в самий кращий світ. Я знаю, що він підтримує мене і звідти. Але це завжди дуже важко”, – розповідала Настя Каменських ледь стримуючи сльози з тремтінням у голосі.

Після всього, що сталося артиста через кілька днів презентувала українцям свій новий кліп на пісню “Почуття”, який неймовірно подобався її батькові, так як в ньому знялася його кохана жінка та мати співачки.

Впродовж розмови Настя Каменських не змогла втриматися, і було добре видно, що вона плаче.

 

“Він завжди мене підтримував. Йому дуже подобалася ця пісня. І він дуже чекав відео, тому що в ньому знімалася мама. Він знав про це і так чекав відео. Але він подивиться його там”, – розповіла Настя.

Схожі статті