Мати Дзідзьо впливає на шлюб виконавця: бажання дружини ігноруються, а мамине слово – закон

Виявилося, що мати Михайла Хоми неабияк впливає на рішення подружжя.

Нещодавно популярний український виконавець Дзідзьо дав відверте інтерв’ю зірці журналістики Катерині Осадчій. Михайло (Дзідзьо) зізнався, що вже готовий стати батьком. Але що привело його до подібного рішення?

Відвертості від дружини співака Ярослави

Архівне фото з весілля.

Декількома днями раніше дружина Михайло Хоми Ярослава розповіла, що неймовірно прагне стати мамою, а у її коханого, напроти, немає часу на батьківство. Тепер же чоловік вирішив розповісти про особисті стосунки зі співачкою SLAVIA та розставити всі крапки над “І”. Жінка навіть відпочиває в самотності.

“Ярослава любить подорожувати, полюбляє відпочивати. Це нормально. Я сказав їй, що вона може відпочити, а сам буду займатися роботою, яка приносить мені більше задоволення”, – без розмірковувань розповів співак.

До чого тут мати співака?

Артист також поспілкувався з Катею Осадчою у програмі “Світське життя” на каналі ” 1 + 1 “. Чоловік розповів про те, що готовий до народження дітей і зізнався у тому, що його кохана нещодавно відпочивала в Домінікані сама.

Дзідзьо з мамою.

“Погоджуюся з мамою та з усіма решта. Треба подумати над продовженням життя. Кожен дзвінок матері розпочинається зі слів: “Я хочу тобі щось сказати”. Мама права, бо маленькі діти відкривають в людях нові грані, любов, поведінку. Я думаю, що час настав”, – зізнався ведучій Дзідзьо.

Нагадуємо, що у Ярослава розповіла про образи на чоловіка. Коли 19 червня 2020 року виконавиця презентувала кліп на пісню “Я тобі не мамка”, чоловік не привітав кохану. Замість цього він підтримав іншу співачку, у якій презентація кліпу відбулася в той же день.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.