Оля Полякова та її чоловік живуть у різних кімнатах: чому так сталося та чи загрожує це їхньому шлюбу

Чи загрожує такий стан справ шлюбу Суперблондинки?

Чоловік Ольги Полякової – спокійна і зовсім не скандальна людина. Пресі жодного разу не вдавалося з’ясувати якусь маленьку наприємну деталь про їхню родину.

Знайомство майбутнього подружжя

Ольга Полякова та її чоловік познайомилися на дні народження Вадима. Оля тоді і не знала, що на цьому “корпоративі” вона зустріне свою долю. Однак, як тільки співачка вийшла на сцену, то відразу ж закохала у себе іменинника, не дивлячись на те, що він був одружений.

Вадим зізнававвся:

“Це була любов з першого погляду. Моє серце пронизав купідон стрілою в мить “

Він одразу ж розлучився та створив родину з Суперблондинкою.

Не сплять в одному ліжку

Оля Полякова у 2019 році відверто розповіла про сімейне життя. Так, за тодішніми словами співачки, вони з чоловіком сплять в окремих кімнатах, тому що це “корисно і нормально”.

Причиною, через яку Оля Полякова спить одна, артистка називає свій занадто чутливий сон.

“Я дуже погано сплю, погано засинаю, прокидаюся від маленького шороху. А він .Може і захропіти”, – розповідала Полякова в інтерв’ю з Катею Осадчою.

Співачка також вважає, що спати разом люди придумали через нестачу місця в житлі.

“І взагалі я вважаю, що це тільки коли було квартирне питання, тому люди придумали спати в одному ліжку. А до цього, коли у людей були нормальні будинки, то завжди була жіноча спальня королеви, а у короля була чоловіча спальня. У них були таємні ходи і вони там ходили один до одного, радували і розходилися нормально спати. Це нормальна королівська звичка “, – сказала “королева ночі” Полякова.

Схожі статті