Хто та чому намагався вбити Дмитра Дікусара: хореограф скоїв помилку, за яку ледь не поплатився життям

Дмитро Дікусар вперше розповів про жахливий випадок, який ледь не коштував йому життя.

Відомий український хореограф та танцюрист Дмитро Дікусар дав ексклюзивне інтерв’ю телепрограмі в “Життя відомих людей”, у якому відповів на найцікавіші питання, які могли би виникнути у шанувальників його творчості та майстерності.

Нескоєне вбивство

Так, колишній учасник шоу “Танці з зірками” розповів, що у часи, коли він перебрався з рідної Одеси до Києва, він ледь не помер.

Завжди елегантний Дмитро Дікусар.

Справа в тому, що Дмитро робив тоді з ще свої перші кроки в ролі хореографа і займався з дітьми. Один з хлопчиків попався на крадіжці і Дмитро, як справжній педагог хотів розібратися з інцидентом та запросив матір дитини на  на бесіду.

Наступного дня він дізнався, що у його вихідний до танцювальної школи приходив батько хлопчика. І не просто так. А з пістолетом. Виявилося, що чоловік вирішив поквитатися з вчителем танців за те, що він розхитав психіку маленької дитини. Хореограф того дня зробив для себе багато висновків.

Розлучення з Шоптенко

На питання журналістки про розлучення з Оленою і бажання дізнатися, хто ж був ініціатором розлучення, Дікусар відповів, що рішення вони прийняли вдвох. І хоча Шоптенко знайшла своє кохання швидко, а Дмитро Дікусар ще багато страждав і переосмислював своє ставлення до себе та жінок, його відповідь залишається такою самою: вони не зійшлися характерами і обидва вирішили рухатися далі.

Також Дмитро порадував своїх шанувальників цікавою розповіддю про те, як саме зав’язувалися його стосунки з колишньою дружиною. Танцюрист зазначив, що в Олени при першому знайомстві з чоловіком був насуплений погляд і навіть рухалися щелепи через те, що вона його недолюблювала. Так чи інакше, їх ненависть один до одного переросла легендарне кохання.

Схожі статті