Ані Лорак помстилася за всіх зраджених дівчат: як зараз живе розорений Мурат та чи знайшов нову пасію

Ані Лорак жила у справжній східній казці разом з чоловіком, поки не дізналася, що її обранець стрибає в гречку...Ось, що сталося з чоловіком після розлучення.

Чоловік Ані Лорак, Мурат, виглядав надійним та перспективним. У 2009 році пара зіграла пишне весілля на дві країни: Україну та Туреччину. Він обожнював свою зіркову дружину та маленьку дитину, яку народила співачка попри всі кар’єрні ризики.

Глибокі та болючі рани у серці Ані Лорак
Чоловік Ані Лорак Мурат. Фото взято на просторах мережі.

Втім, подружнє життя не стало успішним. Мурата почали бачити у компанії різних столичних моделей, які з радістю відвідували з ним вечірки у клубах. Однією з таких стала Яна Бєляєва, яка одразу після того, як Ані Лорак розлучилася, стала новою дівчиною турецького бізнесмена.

Яна Бєляєва – можлива розлучниця пари. Фото взято на просторах мережі.

Втім, і її проміняє Мурат. Стосунки не будуть складатися і багатий турок відправиться на пошуки нової пасії.

До речі, попри той факт, що Ані Лорак розлучилася з чоловіком, Мурат продовжує спілкуватися з донькою та навіть проводити з нею час.

Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія
Колишній чоловік Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія разом на святі. Фото взято на просторах мережі.

Відомо, що після розлучення Мурату довелося вирішувати ряд питань зі своїм бізнесом. Чоловік вимушений був продати його. Зараз колишній чоловік Ані Лорак займається продажем косметики та засобів особистої гігієни в маркетингової онлайн-компанії, коли його екс-дружина продовжує сяяти на сцені. А ось і нова дівчина турецького бізнесмена:

Звати її Лілія, вона займається професійно створенням макіяжу. Дівчина з Києва і вона не соромиться публікувати спільні світлини з Муратом. Чоловік виглядає щасливим.

 

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.