Скандальна балерина Анастасія Волочкова зізналася, що ледь не померла: “Я написала листа у якості заповіту”

Анастасія Волочкова не припиняє дивувати публіку відвертими зізнаннями.

Відомо, що у шлюбі з Ігорем Вдовіним у Анастасії Волочкової народилася донька Аріадна. Та зараз виявилося, що дітей було двоє, просто другого спадкоємця Анастасія не захотіла народжувати, так як на той час їхні відносини з чоловіком дали тріщину.

Перервана вагітність

Анастасія Волочкова з колишнім чоловіком.

Коли відома балерина дізналася, що вагітна Аріадні було 5 років. Анастасія навіть не думала — знала що зробить аборт. Її колишній чоловік повністю підтримав її рішення. Вона добре розуміла, що дитина чоловікові не потрібна. За словами прими, сама операція по перериванню вагітності пройшла дуже важко — зірка втратила багато крові.

“Після операції я ледве на померла. Я мамі написала записку, що в мене там залишилися гроші, писала заповіт. Мама дзвонила Вдовіну, щоб він забезпечив нормальну палату, а він навіть цього не зробив. Коли закінчилася операція, то мамі сказала, що в мене сильна кровотеча, вони самі знайшли мені гідну палату, коли я прийшла до тями і побачила крапельницю і маму з молитвиником над головою, то мені легше було померти. Так я взяла гріх, але і рятувала душу ненародженої дитини, я не хотіла мук для нього”

Відносини з донькою

Сімейна світлина.

Зараз Волочкова знаходиться в дуже поганих відносинах з колишнім чоловіком, який взяв у неї в борг неймовірну суму грошей. Аріадна живе з ним. Балерина бачиться з дочкою дуже часто, але й з нею у матері були проблеми, адже донька сама захотіла жити з татом. Знаменитості навіть не розповідають, де саме живе бізнесмен з донькою та новою родиною. Якщо він і справді заборгував Анастасії  декількамільйонів, той не дивно, чому приховує своє місцезнаходження.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.