Стало відомо, як виглядає сваха Софії Ротару: ефектна та молода не по роках навіть без будь-якої пластики

Як виглядає сваха Софії Ротару? Жінка виглядає не менш розкішно, ніж зірка естради.

Софія Ротару – зразок для наслідування не тільки через її неповторний талант, працьовитість та наполегливість. Вона — любляча мати та сім’янинка. За своє довге життя жінка віддала  серце лише одному чоловікові — Анатолію Євдокименко. Разом з ним вона виховала їхнього єдиного сина Руслана, який у свою чергу зберігає традиції однолюбства та допомагає матері будувати міцну родину.

Світлана та Руслан

Руслан зовсім не збирався займатися творчими справами і не розраховував на професію у шоу-бізнесі. Але доля внесла свої корективи: його батько помер і мати залишилася одна. Єдиному сину зірки довелося взяти кермо, яким раніше керував Анатолій і успішно продовжив діло батьків. Однак, освіта у Руслана технічна. Будучи студентом він зустрівся з прекрасною Світланою, яка полонила серце юнака та скоро стала його дружиною. Як і зіркові батьки, Руслан не зраджує своєму коханню і знаходиться у шлюбі вже 20 років. У Світлани та Руслана є двоє дітей: Софія та Анатолій, яких назвали у честь бабусі та дідуся.

Як виглядає сваха Софії Ротару?

Про родину Світлани Євдокименко достовірно нічого не відомо. Вони люди не публічні, то й не дивно, що в мережі не знайти навіть їхніх імен.

Родинне фото.

Але завдяки зірковості нових родичів, дістати їхні фотографії не складає проблеми.

Світлана разом з сином та мамою.

Так, нещодавно Анатолій Євдокименко святкував день народження і у мережу потрапили світлини, які родина зробила у цей прекрасний день. Жінка виглядає досить інтелігентно та доглянуто. Неозброєним оком видно, що Світлана та її мама дуже схожі.

Схожі статті