Віра Брежнєва розповіла, чим довелося перехворіти і чому тепер не можна брати в руки квітів: особиста драма

Віра Брежнєва яскрава співачка, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" повідала, яку хворобу їй довелося перенести.

Відома білявка Віра Брежнєва завжди щиро ставиться до своїх прихильників. Вона активно веде свій блог в Інстаграмі, який читають тисячі людей. Відверто розповідає про себе, свої плани артистка також на інтерв’ю.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва. Фото взято на просторах мережі. 

Нещодавно артистка була у гостях в програмі Івана Урганта. На вечірнє шоу з’явилася зірка у чорному блейзері з вишивкою. дуже ефектно позувала артистка разом з відомим телеведучим.

Віра Брежнєва разом з Іваном Ургантом. Фото взято на просторах мережі.

Під час інтерв’ю артистка розповіла про те, чим їй довелося перехворіти. Виявляється, Віра мала коронавірус, яким дуже боїться повторно захворіти. Хвороба спіткала давно зірку, але Брежнєва хоче перестрахуватися. Співачка вважає, що дуже доцільно зараз обмежувати соціальні контакти та бути на карантині. Втім, зірка також поділилася, що дуже скоро матиме свій сольний виступ.

Віра Брежнєва показа, як проходить її концерт
Віра Брежнєва показала, як проходить її концерт. Фото взято на просторах мережі. 

Співачка попросила на камеру прихильників не дарувати їй квітів. Вона дуже переживає, що вірус може передатися через букети. Також вона звернулася під час передачі до фанатів та закликала їх теж ставитися уважно до свого здоров’я.

Артистка зауважила, що свою прихильність можна виражати окрім квітів і в інші способи. Наприклад, писати листи. Всі послання, які принесуть на концерт Вірі, співачка пообіцяла прочитати.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.