(Фото) Закохану Тіну Кароль помітили у компанії красеня-блондина: поп-діва вперше показала друга публіці

Тіна Кароль вперше показала цього білявого красеня публіці.

Цього Великодня зірки радували українських глядачів прекрасними новинами. Наприклад, Катерина Осадча повідомила про свою вагітність, а Костянтин Меладзе розсекретив ім’я племінниці. Зокрема, й Тіна Кароль показала, як проводила свято.

Білявий красень самоїд

Нещодавно на особистій сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик в розділі stories, на якому поп-діва постала поруч з улюбленцем — пухнастим самоїдом. Прекрасну собаку за її зовнішній вигляд ще прозвали облачком. Пес виявився дуже дружелюбним та полюбляючим увагу. Він не боявся камери і ласкаво заглядав у телефон.

Скріншоти stories Тіни Кароль. Співачка поруч з собакою

Поруч з ним постала і Тіна у рожевому вбранні біля панорамних вікон. Улюбленець співачки з’являється на її сторінці рідко. Тому вперше за довгий час самоід зміг підняти настрій фанатів Кароль. Також Тіна показала свого сина Веніаміна, який, здається, росте не по годинах, а по хвилинам.

Нагадуємо, що в нещодавньому інтерв’ю, яке давала Тіна Кароль, співачка зізналася, що зараз знаходиться у стані закоханості. Вона попрощалась з колишньою собою, з горем, відпустила минуле і Євгена Огіра, і живе далі. Повний ребрендинг її творчості та абсолютно інші мотиви свідчать про те, що поп-діва дійсно вирішила змінити своє життя. Ім’я коханого співачка вирішила не виказувати. Але судячи з цього це не Дан Балан, адже журналісти ТСН назвали цей тандем “хайпом”. Нам залишається лише чекати, коли Тіна Кароль вирішить за потрібне розповісти шанувальникам про чоловіка, який полонив її серце. Або ж коли Тіна завагітніє.

Схожі статті