Сьогодні Потапу виповнюється 40: як привітала чоловіка красуня Каменських та чим здивувала екс-дружина?

Потап пройшов ще один рубіж і сміливо прямує до п'ятого десятку!

Нещодавно відсвяткувала свій день народження Настя Каменських, а сьогодні настала черга Олексія Потапенка. Продюсер зізнавався буквально вчора, що не збирається влаштовувати гучних вечірок і мріє провести найголовніший день у році разом з родиною у тихому сімейному колі.

Привітання від Насті Каменських

Настя знову підтверджує свій статус коханої дружини. Зірка створила для свого чоловіка величезне ці знання у коханні та доповнила текст лінійкою різноманітних фотографій з коханим на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ніжні та романтичні слова не залишилися непоміченими. Потап оцінив щирість коханої.

Привітання від колишньої дружини

Не пасла задніх і колишня дружина відомого продюсера Ірина Горова. Жінка від щирого серця назвала екс-коханого генієм і побажала йому творчого натхнення.

Також на сторінці Олексія Потапенка можна знайти безліч привітань від його підопічних, команди, знайомих, друзів, приятелів, родичів, тощо. Продюсер назбирав у розділі stories близько 40 різноманітних публікацій з привітаннями, а це ще не вечір!

Бажаємо талановитому продюсеру Олексію Потапенко творчого натхнення, бажання творити та щоб його геній не покидав його ніколи. Нехай родина Потапа завжди буде міцною, усі будуть здоровими та щасливими. Іменинник — прекрасний приклад люблячого чоловіка, відмінного батька та прекрасного патрона.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.