Христина Соловій після довгої перерви показалася на публіці: фаворитка Вакарчука змінилася до невпізнаваності

Христина Соловій тривалий час не була не публіці, присвячуючи себе творчості. Та зараз молода співачка вийшла на телеефір та показала, як змінилася.

Христина Соловій – ніжна українська співачка. Зірка дебютувала у шоу “Голос країни” з прекрасною лемківською піснею “Горе долом”. Тоді вся країна побачила її пухленькою скромною дівчинкою.

Христина Соловій на проекті “Голос країни”. Кадр взято з телепередачі.

На виступ Христина вбралася в елементи народного костюма, розпустила волосся. Такою її і запам’ятала більшість глядачів. Втім за 8 років зірка істотно змінилася зовнішньо. Такою Соловій була вже на виступах зі Святославом Вакарчуком, який і став у 2013 році тренером артистки.

Лідер гурту “Океан Ельзи” та Христина Соловій. Фото взято на просторах мережі.

Тривалий час Святославу та Христині приписували роман. Співачка й сама підігрівала чутки тим, що розповідала журналістам про кохання до чоловіка, який був набагато старшим від неї. Втім, сама ж Христина у 2020 році вщент розбила всі неправдиві плітки.

Святослав Вакарчук та Христина Соловій
Святослав Вакарчук та Христина Соловій. Фото взято на просторах мережі.

Зараз молода артистка продовжує присвячувати свій час творчості та розвивати свою музичну кар’єру. Нещодавно вона з’явилася на телеканалі “Україна” на ранковому шоу, де анонсувала вихід нового треку.

Христина Соловій на ранковому шоу. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки телеканалу “Україна”.

Артиста постала у платті в обліпку, яке підкреслювало її фігуру та форми. Довершила образ вишитої сукні дівчина стильним масивним взуттям. Зачіска – не змінна: довге розпущене волосся.

Схожі статті