Ірина Білик прокоментувала появу Зеленського на її концерті: “Навіть президент не встояв”

Українська співачка Ірина Білик дала ювілейний концерт, який разом з натовпами фанатів відвідав і президент країни Володимир Зеленський.

Примадонна вітчизняної естради в цьому році відзначає відразу два ювілеї — своє п’ятдесятиріччя і тридцятиріччя творчої діяльності. На її рахунку 12 студійних альбомів, безліч музичних нагород, а також почесне звання Народної артистки України.

Як розповідав раніше екс-обранець і продюсер Ірини Юрій Нікітін, її феномен полягає в тому, що вона завжди залишалася і залишається нормальною людиною, будучи зіркою:

“Її успіх саме в адекватності. Вона не зарозуміла, проста і добра, а для своїх дуже домашня”.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Не дарма Білик всі ці роки залишається однією з найулюбленіших українцями співачок і є безсумнівною поп-дівою сцени. Як не можна краще це доводить ювілейний концерт зірки, який ознаменувався появою самого Володимира Олександровича Зеленського.

Глава держави від імені всіх зізнався артистці в любові, подарував букет квітів і поцілував її в щоку, що дуже зворушило Ірину:

“Я просто зачарована світлим, сяючим і добрим поглядом Президента. Сподіваюся, що моя музика дасть йому і його команді нових сил для продуктивної роботи на благо України! Дякую всім вам!”, — написала Білик в Інстаграмі під серією знімків з концерту.

Коментатори в мережі висловили захоплення подією та відмітили, що від таланту та краси героїні статті не встояв навіть президент.

Примітно, що режисером київських виступів Ірини став її вже майже колишній обранець Аслан Ахмадов, про розлучення з яким вона оголосила зовсім недавно.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

За словами співачки, чоловік цілий рік не приїжджав до неї і до сина Табріза до Києва з Москви, де він живе і працює. Спочатку йому заважав карантин і обмежене авіасполучення між країнами, однак і після послаблень нічого не змінилося.

Схожі статті