Обличчя зблизька: як виглядають Алла Пугачова, Софія Ротару, Таїсія Повалій та інші без гриму та перуки

Ці жінки були справжніми іконами стилю, моди та краси. Проте, час не пошкодував нікого з них. Подивіться, як виглядають колишні красуні.

Колись, Алла Борисівна сказала дуже мудру річ про те, що вона старіє і нічого не може проти цього вдіяти. Дійсно, час швидкоплинний і наша молодість теж. Проте, зірки, здається, не збираються опускати руки та одягати, як старі бабці хустиночки.

Таїсія Повалій, 55 років

Таїсія Повалій тоді та зараз
Таїсія Повалій у молодості і зараз 

У молодості це була дуже ефектна білявка. Зараз жінка докладає багато зусиль для підтримки своєї краси та молодості. За словами професійних косметологів, Повалій робила підтяжку шкіри та збільшувала губи. Тим не менш, виглядає співачка доволі непогано.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Софія Ротару, 72 роки

Софія – легенда української сцени і дуже сумно бачити, як ця ефектна брюнетка змінилася з віком. Втім, вона регулярний відвідувач косметологічних кабінетів та стоматологів. У жінки є вініри (штучні зуби).

Софія Ротару без макіяжу на фото з сином і невісткою

Алла Пугачова, 72 роки

“А ви все молодшаєте та молодшаєте”, – цей вираз точно про Примадонну радянської естради. Алла Борисівна ретельно стежить за собою. Також, як і Ротару має вініри та відвідує косметологів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова без макіяжу

Ірина Білик, 50 років

Примадонна вже української естради ніколи не приховувала, що непогано ставиться до пластичної хірургії в принципі. Проте, про свої пластичні операції та будь-які маніпуляції з обличчям воліє мовчати.

Ірина Білик без макіяжу та у гримі. 

Єдине, що лишилося незмінним за роки – це розкішний блонд та широка усмішка співачки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.