Дмитро Коляденко показав дорослого сина: де живе, ким працює хлопець, якого батько приховував його роками

Дмитро Коляденко - яскравий український співак і шоумен. Виявляється, кропітка праця на сцені не завадила йому налагодити і сімейне життя.

Дмитро Коляденко починав свою кар’єру, як хореограф, але згодом спробував себе, як співак та шоумен. Його програму “Шоуманія” дивилася вся країна та дізнавалася останні новини життя зірок. Популярності додав йому роман з Іриною Білик, з якою артист прожив 2 роки.

Ірина Білик та Дама Коляденко
Ірина Білик та Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Ірину Дмитро любив дуже сильно. Коли жінка від нього пішла – він ледь не зруйнував вщент своє житло: ось скільки злості на цю подію було у Коляденка.

Ірина Білик та Діма Коляденко
Ірина Білик та Діма Коляденко. Фото взято на просторах мережі.

Та Білик була не єдиною популярною пасією Діми. До знайомства зі співачкою, артист був одружений з Оленою Коляденко, з якою разом працював і пробув у шлюбі 10 років, та жінка все-таки його кинула, зізнавшись, що кохає іншого. У шлюбі народився син Філіп, про якого Дмитро не часто розповідає.

Філіп Коляденко

Філіпу 28 років і він вже досяг творчих звершень у гурті KADNAY. Пішов хлопець стопами батька і теж зацікавився музикою.

Ось, як виглядає єдиний син Дмитра Коляденка.

Хлопець багато подорожує та ділиться своїми світлинами з різних куточків планети у своєму Інстаграмі.

Не забуває проводити час з батьками і завжди згадує, що родина для нього – це справжнє щастя.

Відомо, що хлопець мав бурхливий роман з колишньою дівчиною Віталія Козловського – Раміною, а ще зі співачкою Таяною. Втім, остання завжди намагається ухилятися від відповідей про стосунки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.