(Відео) Людмила Балан постраждала під час зйомок кліпу: на маму Дана напали, і це не фанати. Всі подробиці

Людмила Балан - яскрава зірка, яка у свої 64 роки активно виступає на сцені та знімає кліпи.

Людмила Балан без сцени та виступів не уявляє своє життя. Вона стала відомою у 1990-ті роки як ведуча дитячих телепередач “На добраніч, діти!”, “Будинок з історіями”, “Від 5 до 10” та “Шоу Танті Людмили” на національному телебаченні Молдови.

Людмила Балан
Людмила Балан

В Україні її знають завдяки проекту “Голос країни”. Зірка молдавської естради, звісно не брала там участь, як конкурсантка, а в якості запрошеної співачки. Саме там Людмила і познайомилася з Тіною Кароль. Тоді глядачі проекту почали підозрювати, що маму Дана покликали, щоб вона познайомилася з потенційною нареченою сина.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Та в Україні мама Дана Балана не лишилася. Жінка повернулася до рідної Молдови та продовжила свою співочу кар’єру. Нещодавно вона почала записувати новий кліп, під час якого сталася неприємна ситуація.

Зйомки проходили на природі, на відкритому просторі. Там, у полях Молдови, співачка мала кружляти у пишній сукні. Проте, на неї напали.

Весь низ сукні, колготки обліпили польові жуки. Людмилі довелося зробити перерву, щоб зібрати комах з себе.

Проте, зірка не розгубилася і з посмішкою розповіла, як проходять її зйомки, хто написав пісню та про що вона. У коментарях сміливу жінку підтримали. Фанати написали:

  • Як завжди прекрасні і ви, Людмила, і природа!!!
  • Людмила, ми так сильно людьми вас. Спасибі за сина
  • Дивовижна краса! А плаття яке шикарне. Чекаємо нову пісню
  • Природа Молдови – найкраща.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.