Наталія Могилевська була мамою? Скільки дітей було у 45-річної співачки та де нащадки легенди зараз

Наталії Могилевській 45 років і вона досі приховує факт того, чи відчула у житті радість материнства хоч раз.

Наталія Могилевська. Вона яскрава та популярна артистка, яка не втомлює дивувати своїх прихильників з 1990-х років. Двічі ця жінка була заміжньою.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Вперше родину створила зірка у 2004 році. Її обранцем став Дмитро Чалий. Та родинне щастя було недовгим: вже за рік потому пара розійшлася. Наталія була в активному пошуку.

Артистка зізналася, що через щільний графік та постійні проекти, лише 5% залишалося на турботу про себе і особисті інтереси. Такий підхід до життя не міг не позначитися на її відносинах з чоловіками.

Та доля подарувала їй можливість знову відчути себе коханою жінкою: Єгор Долін, перспективний бізнесмен зацікавився артисткою.

У 2006 році пара зізналася, що між ними – стосунки.

Крім чоловіка, доля ще подарувала трьох чарівних дівчат Наталії.

Наталія Могилевська зі своєю колишньою родиною. Падчерки дуже гарно до неї ставилися. 

Річ у тім, що у Єгора вже були доньки від першого шлюбу. Падчерки дуже тепло та прихильно ставилися до Наталії. Дивовижну схожість між дітьми та Могилевською знаходили оточуючі. Василіса, Варвара та Вероніка прийняли нову пасію батька у родину, з радістю проводили зі співачкою час та раділи її увазі. У кліпі “Відправила месседж” з’являється одна із сестер. У ті роки Наталія відверто говорила про те, що хоче стати мамою трьом дітям.

Втім, і з Єгором відносини розпалися. У 2011 році стало відомо, що пара розбіглася.

Схожі статті