У день народження покійної Жанни Фріске Дмитро Шепелєв показав їх підрослого сина: “Не заслуговує жалості”

8 липня 2021 року Жанні Фріске могло б виповнитися 47 років. На честь її дня народження Дмитро Шепелєв вирішив показати фанатам, як виріс їхній син Платон.

З Жанною Фріске Дмитро Шепелєв кілька років прожив у цивільному шлюбі. Спочатку їх роман був таємним, а своїм щастям закохані вирішили поділитися, коли співачка завагітніла від шоумена.

В 2013-му у пари народився хлопчик, його вони назвали Платоном. Бути батьками Дмитро і Жанна дуже хотіли, проте все затьмарив діагноз Фріске – рак головного мозку. До останнього шанувальники, близькі та друзі сподівалися на диво, якого не сталося – хвороба забрала життя артистки 15 червня 2015-го.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном

Ставши вдівцем і батьком-одинаком, Шепелєв намагався і продовжує намагатися робити для щастя сина все від себе можливе. Втім, скандалів уникнути не вдалося. Кажуть, горе об’єднує, але Дмитро не зміг знайти спільну мову з рідними Жанни після її смерті. Дійшло до того, що бабуся і дідусь не мають можливості проводити час з онуком.

Зараз телеведучий щасливий в нових відносинах з дизайнером Катериною Тулуповою. Вони вже встигли народити спільну дитину, хлопчика Тихона, а також планують одружитися. З дочкою своєї мачухи Ладою Платон подружився, тому в їх новоспеченій родині панує повна ідилія.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв з новонародженим Тихоном
Дмитро Шепелєв з новонародженим Тихоном

Дмитро нечасто публікує сімейні кадри, однак на цей раз і приводу шукати не довелося, адже сьогодні, 8 липня, день народження Жанни Фріске. Користуючись нагодою, Шепелєв виставив спільне фото з сином, в підписі до якого попросив оточуючих перестати їх жаліти:

“Платон гідний тільки захоплення і поваги. Я дуже ним пишаюся. Тому коли я бачу жалісливі повідомлення, мене це дивує, тому що жалість – це занадто дрібно для нього. Він зовсім не заслуговує жалості, а тільки найтепліших слів”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.