На життя Наталі Могилевської зазіхнули: співачка ледь не пішла на той світ на київському ринку. Усі деталі

Що сталося з Наталею Могилевською на ринку, і як зараз почувається зірка?

Наталя Могилевська — одна з найсильніших та найнезалежніших жінок в українському шоу-бізнесі, і просто в Україні. На неї рівняються починаючі артистки,  до неї за порадою звертаються досвідчені виконавці. Однак, навіть з такими людьми іноді трапляються безглузді та небезпечні для життя ситуації.

На Наталю Могилевську ледь не наїхали на ринку

Нещодавно на особистій сторінці Наталі Могилевської в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація, у якій артистка розповіла про неприємну ситуацію, що сталася з нею у центрі Києва. Артистка прямувала до знімального майданчику, який знаходився на оптовому ринку.

Коли вона йшла по дорозі, один з водіїв вирішив, що буде доречним налякати її, намагаючись наїхати на неї. За словами співачки, таким чином водії дають зрозуміти, що вони поспішають і виплескують свій стрес та роздратування саме на пішоходів.

Наталя не приховує свого гніву. Жінка додала, що якби запам’ятала автомобільні номери правопорушника, то обов’язково заявила на нього у поліцію. Коментатори не залишилися у стороні та розповіли, що таке відбувається на цьому ринку постійно. Мовляв, добре, що обмежилося лише цим.

Нагадуємо, що співачка нещодавно зізналася у тому, що була змушена порвати стосунки з чоловіком. Наталя розповіла, що вони з ним довго знаходились на відстані через пандемію і не мали можливості зустрічатися. Через це вона обрала розірвати з ним стосунки. Чи самотня зірка на даний момент невідомо.

Схожі статті