Телеведуча Оксана Гутцайт вперше показала свого чоловіка та дітей: хто оточує чарівну білявку з екранів

Відома українська журналістка Оксана Гутцайт поєднує серйозну роботу ведучої новин з роллю люблячої дружини і турботливої ​​мами.

Оксана Гутцайт вже багато років працює на вітчизняному телебаченні і входить в десятку найвідоміших телеведучих, про особисте життя якої при цьому відомо не так багато. Зі своїм першим і єдиним чоловіком героїня нашої сьогоднішньої статті познайомилася завдяки спорту. Вадим є фехтувальником, а Оксана ще до кар’єри на ТБ працювала тренером з гімнастики:

“Це сталося на спортивному конгресі в Ізраїлі. Вадим поїхав туди як олімпійський чемпіон, а я як молодий вчений. Познайомилися, закохалися і незабаром одружилися”, – розповідала телезірка в інтерв’ю.

Оксана Гутцайт у студії Фактів ICTV
Оксана Гутцайт у студії Фактів ICTV

Примітно, що на той момент вона готувалася до весілля з тодішнім обранцем, тому Вадим буквально вкрав її з-під вінця. І не дарма, адже пара разом вже майже 20 років. Втім, враховуючи те, що все відбулося досить швидко, Оксана якийсь час після одруження навіть сумнівалася в тому, що вчинила правильно. Також далися взнаки гормональні стрибки через вагітність. Всі сумніви як рукою зняло після народження первістка – доньки Еліни.

Оксана Гутцайт та її чоловік Вадим
Оксана Гутцайт та її чоловік Вадим

Батьками Гутцайти стали у 2002-му, а у 2010-му у них з’явився ще й син Марк. Дочка в якомусь плані продовжує справу матері – вона займається художньою гімнастикою, син же захоплюється шахами і хоче стати айтішником.

Оксана Гутцайт з дітьми Марком і Еліною
Оксана Гутцайт з дітьми Марком і Еліною

За словами Оксани, мама вона сувора, оскільки вважає, що в строгість гарантує порядок, але при цьому вони разом з чоловіком у всьому підтримують спадкоємців, а також оточують їх безумовною любов’ю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.