Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова чесно показала наслідки хвороби: “Трохи надуло”

Продюсерка Олена Мозгова не на жарт налякала шанувальників новинами про стан свого здоров'я, яке останнім часом неабияк здає.

Колишня дружина співака Олександра Пономарьова Олена Мозгова вирішила бути з аудиторією відвертою на всі 100%. Раніше вона повідомляла, що постійні стреси і розхитані нерви погано позначилися на її здоров’ї. Як би вона не намагалася вирішити проблему самостійно, їй все ж таки довелося лягти в лікарню.

Олена Мозгова в новому іміджі
Олена Мозгова

Точного діагнозу героїня статті не називала, але не приховувала, що відчуває сильні болі в спині. На ноги Олену намагаються поставити за допомогою крапельниць, ліків, лікувальної фізкультури і не тільки. Важливо, що позитивна динаміка є, а на цей раз Мозгова у себе на сторінці в Фейсбуці поділилася великою радістю – їй залишилася всього лише одна крапельниця:

“Пост не про жалість. Я намагалась писати рідко про себе і свої проблеми, але завтра остання крапельниця і я просто рада! Щаслива, що сплю без анальгетиків, що нарешті [прим. ред.] мої нікудишні вени залишать у спокої (я співчуваю і дякую всім медсестрам, які робили мені крапельниці, бо це реально дуже складно), щаслива, що курс гормонів, противірусних та інших препаратів закінчується, що та половина обличчя, яка на певний час відмовилась працювати відновлюється, що спина майже в нормі. Так, попереду уколи в м’яке місце і пігулки по реабілітації тих органів, які постраждали від лікування, але це ніщо в порівнянні з тими болями, які я пережила за цей місяць”.

Скріншот зі сторінки Олени Мозгової у Фейсбуці
Скріншот зі сторінки Олени Мозгової у Фейсбуці

Також Олена подякувала всім медикам і тим, хто не переставав її підтримувати, а до посту прикріпила знімок своєї руки, яку помітно роздуло. Таким чином Мозгова вирішила підтвердити слова про хворобу:

“Фото після сьогоднішньої крапельниці, так, трохи надуло. Ліва рука не краща. Фото для тих, хто писав що я придумала хворобу для піару і хайпу”.

Скріншот зі сторінки Олени Мозгової у Фейсбуці
Скріншот зі сторінки Олени Мозгової у Фейсбуці

Підписники побажали продюсерці якнайшвидшого одужання та попросили її в подальшому берегти себе.

Схожі статті