Розлучення року: чому Дзідзьо зачинив свою колишню дружину Slavia вдома і полишив її щастя материнства

Цього року фанати Дзідзьо побачили свого кумира з іншої, невідомої їм сторони.

Півроку тому український шоу-бізнес почув скандальну історію про відомого виконавця Михайла Хому (Дзідзьо) з вуст його дружини Ярослави Притули-Хоми. Жінка намагалася уникнути звинувачень в ексклюзивному інтерв’ю, яке давала журналістці Олицькій, але розповісти свою правду без специфічних деталей їй не вдалося. Саме тоді на просторах мережі з’явилися чутки про розлучення пари, яка прожила разом більше 20 років.

Правда Ярослави

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Ярослава досі запевняє, що чоловік після розпаду їхнього музичного гурту “Друзі” не дозволяв їй займатися творчістю та розвивати власну кар’єру. Жінку зачинили вдома. Поки артист знаходився на гастролях, Ярослава мріяла зайнятися ділом. Наприклад, народити дитину. Але й цьому не судилося статися. Михайло не хотів мати дітей.

Через півроку починаюча співачка розповіла скандальні деталі. Наприклад, як Дзідзьо разом зі своїм концертним  директором цькували її та погрожували, поки вона намагалася потрапити до шоу “Голос країни”.

Через невеликий проміжок часу після першого інтерв’ю Ярослави Дзідзьо заявив на всю Україну, що розлучається з дружиною.

Правда Дзідзьо

На відміну від своєї куми Ольги Цибульської, Дзідзьо не намагався себе захистити, але сказав, що доведе, що він гідна людина, і розподілить майно з колишньою дружиною порівну. Але не пройшло і доби, як на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася публікація з віршем, який він присвятив колишній. Творчість була м’яко кажучи образливою.

Дзідзьо з дружиною
Дзідзьо з екс-дружиною

Зараз пара знаходиться у процесі розлучення. Ярослава не припиняє додавати скандальних деталей про подружнє життя зі співаком. І хоча деякі вважають, що це частина її піар-компанії, більшість користувачів вірять їй та намагаються підтримати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.