(Відео) Наталя Могилевська впала у воду під час концерту: трималася одним мізинцем

На концертах у зірок нерідко бувають ситуації, коли не все йде за планом. Ось і у Наталії Могилевської під час виступу одного разу стався казус.

Наталя Могилевська активно розвиває свій особистий блог в Інстаграмі, де на неї підписані вже більше мільйона шанувальників. Інтерес публіки вона підтримує регулярними відповідями на питання і новими постами, а на цей раз артистка показала фанатам два уривки одного з дуже ефектних виступів, де без проблем не обійшлося.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Так, на опублікованих роликах Наталія підпливає на катері до сцени, яка встановлена ​​на території готелю-пароплава. Одночасно з цим Могилевська виконувала свою пісню “Морские звезды”. За словами виконавиці, вона мало не впала за борт під час виступу:

“Мені довелося стояти на тоненькій жердинці, тримаючись одним мізинцем від поштовхів по хвилях тільки що проїхавшого катера, – написала поп-діва.

Першу частину розповіді вона завершила тим, що все це відбувалося під пильними поглядами глядачів та камер. Другу частину Могилевська почала з наступних слів:

“Впала у воду! Ця думка не покидала мене весь час, коли виконувала “Морские звезды” на катері, але благо обійшлося. На якому моменті ви очікували моє падіння? Зізнавайтеся!”, – звернулася Наталя до фанатів.

Всього за кілька годин ролик зібрав понад 70 тисяч переглядів і безліч коментарів:

  • “Як впевнено! Багато на вашому місці вже б трусилися”;
  • “Без пригод не обійшлося”;
  • “Все було чітко, не видно ні грама страху, ви супер!”;
  • “Я не думала, що ви впадете, але думала, що катер нахилиться”;
  • “Ефектно!”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.