Соломія Вітвіцька засвітила округлий живіт: поїхала до Штатів народжувати дитину у закордонних клініках?

Соломія Вітвіцька цього року розлучилася з чоловіком, але тим не менш здивувала мережу округлим животом.

Соломія Вітвіцька тривалий час була у шлюбі. Весілля відгуляла пишне, але подружнє життя так і не задалося. Зараз ведуча вільна і відправилася на зустріч новому життю у Сполучені Штати Америки.

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Звісно, у Штати переїхала артистка не на завжди, а лише на час відпустки. Зірка порадувала першими кадрами з прогулянки узбережжям.

Соломія Вітвіцька

Світлини з прогулянки опублікувала Вітвіцька і у профілі. Прихильники побачили, що знаменитість трохи змінилася за останній час та запідозрили у вагітності.

Соломія Вітвіцька

“Мені здається, чи хтось тут при надії?”, – пише користувачка під світлиною зірки “плюсів”. На що Вітвіцька відповідає з гумором: “Уже восьмий рік”.

Чому розлучилася Соломія Вітвіцька з чоловіком?

Як повідомляла знаменитість у лютому, її чоловік за час, коли вони жили у шлюбі став їй другом. Стосунки трансформувалися настільки, що Соломія навіть хвалилася, що зможе знайти екс-обранцю гарну дружину.

“…серіалу та скандалів не буде, друзі та колеги, пробачте – це єдиний коментар на цю тему, рухаємось далі!”, – написала телеведуча.

Артистка не приховує того, що вона досі спілкується з екс-коханим. Він допомагає їй інколи: зустрічає з аеропорту чи відвозить у справах. Втім, Соломія розповідала, що готова рухатися далі, адже для неї розлучення – це не щось абстрактне і жахливе, а можливість знайти нові шляхи.

Радимо подивитися про ще одну історія кохання, яка завершилася розривом у цьому році:

Схожі статті