Лілія Ребрик показала, як виглядала після народження старшої доньки: талія стала ще тонше, ніж до вагітності

Лілія Ребрик - щаслива мама двох доньок. Подивіться, як швидко повернулася у форму знаменитість.

У родині Лілії Ребрик сьогодні свято. Її старша дитина святкує 9-й день народження. Рідні влаштували вечірку з нагоди події. Діану, так звати іменинницю, нарядили, як ляльку Барбі. Її сестричка також отримала свій яскравий наряд: рожеву балетну пачку та футболку з іменем.

Будинок прикрасили у тон до вечірки та запросили близьких і рідних. З нагоди події Лілія Ребрик показала у своєму інстаграмі пам’ятне відео. На кадрах маленька Діана, як гордо сидить на руках у батька. Її мама дає інтерв’ю Катерині Осадчій. Видно, як швидко зірка привела себе у форму. Чорна сукня лише підкреслює її осину талію. Це не дивно, адже у парі з чоловіком-хореографом артистка активно займається спортом.

Лілія Ребрик

На диво маленька донечка камери зовсім не соромиться. Вона навіть відповідає на питання Катерини Осадчої. Виявляється на той момент Діана найбільше хотіла собі сестричку. Лілія та Андрій здивовано дивляться на доньку.

Лілія Ребрик

Хто ж знав, що мрія дівчинки здійсниться і мама народить ще одну дитину. На тих кадрах ще ніхто і не здогадується, що Ребрик буде незабаром пестити доньку Поліну, а Катерина Осадча, яка самотужки ростила сина Іллю згодом буде відзначати народження третього малюка.

Зараз Діана дорослішає з кожним днем. Вона вже їздить на відпочинок без батьків, грає свої перші ролі у кіно та активно позує для маминої сторінці в інстаграмі. Побажаємо їх гарної долі у святковий день!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.