1 вересня – як українські зірки відвели дітей до школи: Ані Лорак, як модель, а Ребрик “не запарювалася”

Свято першого дзвоника - це не тільки зустріч зі школою, а для багатьох - можливість похизуватися стилем перед однокласниками та їхніми батьками.

Цього року 1 вересня дійсно особливе. На хвилі всіх турбот з карантином, час від часу з’являлися новини про те, що лінійку можуть скасувати, а навчання почати в онлайн режимі. Діти сумували по однокласниках, а батьки з острахом чекали третього року віддаленого навчання. На щастя все владналося та вранці родини вирушили на лінійку.

Ані Лорак, як завжди блискучо виглядала на святі. Зірка привела свою нарядну доньку у синій картатій формі. Дівчинка була схожа на кіноакторку, якій костюм шив кутюр’є.

Сама ж поп-діва вдягалася у шкіряну куртку та була у темних окулярах.

Не відставала від Лорак і наша Ксенія Мішина. Акторка прийшла на лінійку у чорному костюмі з брендовим поясом. Син виглядав скромніше.

Репер Потап чи не вперше з’явився на світлинах у строгому костюмі. Його ж син, здається, не заморочувався зі стилем. Він прийшов у простій білій сорочці та темних штанях.

А справжньою модницею по праву можна назвати Славу Камінську. Співачка мало того, що сама блистала у чудовому костюмі на лінійці, так і схожий наряд підібрала для донечки. Син теж без уваги не лишився. Хлопчику взяли вбрання таке ж, як у татка. Єдине, що відрізняло костюми Камінського-старшого від молодшого – це смужки.

Не помітили на лінійці Лілію Ребрик. Її старша донька Діана цього року пішла у четвертий клас. Кілька світлин зі святкового дня опублікував батько дитини.

Ще однією прогульницею стала Марічка Падалко, але причина поважна – відрядження у США.

А ось Юрій Ткач та Євген Кошовий хоч собі вбрання дизайнерського не брали, але на лінійки до дітей прийшли, ще й похизувалися, які портфелі купили донькам.

Схожі статті