Поки Горбунов з іншою, Катерина Осадча показала чоловіка, у якого вона закохана: “Зустрічаємося на роботі”

Катерина Осадча схвилювала мережу новим зізнанням.

Зміни в новому сезоні “Танців з зірками” торкнулися не тільки журі. Відбулася революційна рокіровка у складі ведучих. Тіна Кароль, багато років становила тандем з Юрієм Горбуновим, залишає проект, і з’являється нове обличчя – Іванна Онуфрійчук, і обов’язок між ними будуть розподілені трохи не так, як в минулих сезонах.

Юрій Горбунов буде на паркеті один, а постійною ведучою голд-руму стала Іванна Онуфрійчук.

Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахського бізнесмена
Іванна Онуфрійчук

Досвід у телеведучої є – шоу “Без краватки” на НЛО TV і “Україна 24”. Крім того, Іванна кілька разів була ведучою балкону в минулому сезоні “Танців”. Іванна Онфрійчук народилася у Вінницькій області. З 2018 року в гостях у Іванни в телешоу “Без краватки” побували, зокрема, дизайнер Артем Климчук, ресторатор Максим Радуцький, дизайнер Олексій Залевський, найсильніша людина світу Василь Вірастюк та інші.

Відповідь Катерини Осадчої

Катя Осадча вирішила показати, як робота впливає на її шлюб. Вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з коханим чоловіком, та пояснила, що тепер бачиться з ним тільки на роботі.

Скріншот сторінки Каті Осадчої

Не дивно, адже на телебаченні розпочався новий сезон, тому зйомки тривають цілодобово. Варто відмітити, що не дивлячись на стару традицію українських зірок робити одне одному маленьку рекламу при отриманні нової позиції, Катя Осадча повністю проігнорувала той факт, що у Юри з’явилася нова співведуча.

Сама ж телеведуча працює поруч з коханим, але над своїм проєктом. Знаменитість швидко оговталася після пологів та вже бере інтерв’ю у різних зірок.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.