Дзідзьо не дає спокою колишній дружині Славії після несподіваного розлучення: “Моя любов”

Відомий український співак Дзідзьо поділився у соцмережах цікавим відео, на яке також відреагувала його колишня дружина Славія.

Про розлучення DZIDZIO та Slavia після 20-річних стосунків стало відомо навесні 2021-го. Якщо Михайло Хома був небагатослівним, то Ярослава згодом після розставання почала давати безліч інтерв’ю, в котрих не уникала питань щодо шлюбу з артистом. За її словами, чоловік був проти її сценічної кар’єри, саме тому вона так довго знаходилася в його тіні, але зараз співачка активно зайнялася творчістю та поступово підкорює українського слухача.

Ярослава Хома
Slavia

Дітей за увесь цей час разом у пари не з’явилося, а нещодавно в мережі поповзли чутки про їхнє возз’єднання. Приводом для цього став допис Дзідзьо, у якому він розповів про куплену квартиру неподалік від Києва, а Славія у коментарях подякувала колишньому за здійснення її мрії.

Шанувальники одразу ж почали писати, що зірки помирилися і зійшлися, хоча дехто також звинуватив їх у фейковому розлученні заради піару та підвищення популярності. Ярослава пообіцяла трохи згодом прокоментувати ситуацію, але наразі вона продовжує інтригувати публіку.

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
DZIDZIO та його колишня дружина Slavia

Так, у себе в Інстаграмі DZIDZIO показав кадри зі свого виступу у Бердичіві – на честь дня народження місцевого пивзаводу співак виконав зі сцени пісню “Моя любов”.

Slavia знов не промовчала та засвітилася серед коментаторів:

“Допиши пісню про пиво, що ти колись почав…”.

Коментар Славії під публікацією Дзідзьо
Коментар Славії під публікацією Дзідзьо

Усе вказує на те, що між екс-подружжям залишилися якщо не романтичні, то достатньо хороші дружні стосунки. Втім, фанати не втрачають надії знову побачити їх у якості пари, і допоки знаменитості цього не заперечують, фантазію аудиторії не приборкати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.