Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова та інші співаки, яких не удостоїли звання заслужених артистів

Українська естрада приймає до своїх лав все більше молодих і перспективних виконавців, але не всі вони "доспівалися" до почесного звання заслужених артистів.

Тіна Кароль ще у 2009 році стала заслуженою артисткою, Дмитро Монатік приєднався до поп-діви нещодавно – президент нагородив співака на День незалежності 2021, а от Олег Винник, Оля Полякова, Настя Каменських та інші виконавці досі перебувають у статусі “простих” зірок.

Олег Винник

Як не дивно для мільйонної армії вовчиць, однак Олег Винник поки не має на своєму рахунку звання ні заслуженого, ні народного артиста України, хоча більшість його хітів написані українською, а на концертах збираються аншлаги.

Олег Винник
Олег Винник

Оля Полякова

Суперблондинка Оля Полякова бореться за права представників шоу-бізнесу, збирає стадіони, її пісні звучать чи не на кожному корпоративі, тим не менш, вона державної нагороди поки що не отримала. Можливо, причина у тому, що репертуар Олі повний російськомовних пісень?

Оля Полякова
Оля Полякова

Андрій Хливнюк

Лідер “Бумбоксу” Андрій Хливнюк підкорює музичний олімп вже давно, проте нагород такого рівня у музиканта ще немає.

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк

Настя Каменських

Дружина Потапа Настя Каменських виступає як сольна співачка відносно нещодавно, хоча на її рахунку вже безліч хітів, які знають і люблять навіть у найвіддаленіших куточках планети. Цікаво, що минулого року Потап вже став заслуженим артистом. Не виключено, що черга Насті теж не за горами.

Настя Каменських
Настя Каменських

Тарас Тополя

Сьогодні гурт “Антитіла”, де Тарас Тополя є фронтменом, гастролює не лише Україною, але й за кордоном. Втім, на почесне звання це, схоже, не впливає.

Тарас Тополя
Тарас Тополя

Юлія Саніна

Рок-гурт “THE HARDKISS” з Юлією Саніною в якості солістки є одним з найпопулярніших серед українських слухачів у своєму жанрі. Та поки державною нагородою, так би мовити, і не пахне.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Схожі статті