Таємна дружина Олега Винника стала його гордістю: співак вже не приховує кохання до Квітки Таюне

Олег Винник прямо натякнув на подружні стосунки з своєю бек-вокалісткою.

Про те, що відомий український співак Олег Винник та його бек-вокалістка Квітка Таюне перебувають у багаторічному шлюбі пліткують давно. То колеги співака проговорюються про його сімейний статус, то односельчани розповідають журналістам про те, як живе артист поза камерами. Однак, Винник щосили намагається захистити свою сім’ю від преси та сторонніх очей, тому не дозволяє іншим копирсатися у його у брудній білизні.

Дружина також стала співачкою

Нещодавно Таїсія Сватко (Таюне) випустила свою нову композицію під назвою “Подруга”. Про це вона тиждень тому повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Але усі компліменти надходять Олегу Виннику, так як його дружина не є активною користувачкою соцмереж. Співак дуже тепло реагує на компліменти його дружині та публікує їх у stories. Варто відмітити, що чоловік начебто спеціально викладає саме ті моменти, коли мова у пісні йде про те, що то є головна героїня пісні — дружина. Можливо таким чином співак підтверджує плітки про нього та його бек-вокалістку.

Скріншоти сторінки Олега Винника

Нагадуємо, що декілька тижнів тому Оля Полякова проговорилися під час зйомок, що Олег Винник — одружена людина. Вона пожартувала, що учаснику проєкту необхідно знімати обручку, коли той виходить на сцену. Так само, як це робить повелитель вовчиць. Олег Винник на цей жарт не відреагував. А що тут можна сказати?

Нагадуємо, що зіркове подружжя разом працювало у Німеччині і там в них підростає син Юліан. Поговорюють, що Олег та Таїсія одружилися ще за студентських часів.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".