Чому насправді Доманський покинув Лідію Таран, так і не оженившись на ній: не дала те, чого він потребував

Усі вважають, що побудувати родину Лідії Таран та Андрію Доманському завадила інша жінка. Але чи так це насправді?

Роман Лідії Таран та Андрія Доманського спалахнув неочікувано і дуже швидко. Щойно зіркова пара познайомилася на заході і через короткий проміжок часу телеведучий подав на розлучення зі своєю першою дружиною.

Андрій Доманський та Лідія Таран
Андрій Доманський та Лідія Таран

До сих пір невідомо, чи зруйнувався перший шлюб Доманського через зраду, але преса схиляється саме до цієї версії.

Що стало причиною розриву?

У стосунках з Андрієм у Лідії Таран народилася донечка Василина. Втім, народження дитини не спонукало пару офіційно затвердити стосунки. І на це було немало причин.

Перш за все, телеведучий вирішив, що подружнє життя — не для нього. Після тривалих взаємин з першою дружиною у нього склалося відчуття, що йому необхідно відмовитися від ідеї створення родини.

Вагітна Лідія Таран разом з Андрієм Доманським

Але згодом виявилося, що його позиція була доволі не тверда. Сам же Андрій запевняв, що у їхніх стосунків з Лідією не було шансів. Справа в тому, що телеведуча не надто воліла стати сімейною людиною. За увесь час ведуча програми новин поїхала у гості до мами Андрія Доманського в Одесу лише один раз і звісно не надто їй сподобалася, як партнерка для сина. Мовляв, її голова занадто зайнята кар’єрою.

Врешті-решт, Андрій зустрів іншу жінку, яка у короткі строки стала його другою дружиною. Зараз телеведучий виховує п’ять власних дітей і пасинка, який народився у третьої дружини у її першому шлюбі.

Лідія Таран вимушена підтримувати дружні стосунки з колишнім коханцем, адже у них підростає донька-підліток. Василина регулярно спілкується з батьком, і навідуються до нього у гості у компанії інших братів та сестер.

Схожі статті