Катя Осадча відправила сина від першого шлюбу навчатися за кордон: шалені гонорари пішли, щоб віддалити дитя

Катя Осадча - щаслива мама трьох дітей. Проте, старша дитина тепер не те, що не живе з новою родиною мамою - за кордон поїхав подалі від вітчима.

Перший шлюб головної хронікерки країни Каті був укладений ще у 2000-х. Олег Поліщук, так звати екс-обранця, на той момент був депутатом. Та ні його впливовість, ні статусність, не утримали норовливу майбутню зірку в оковах побуту та пелюшок. Осадча розлучилася, але лишилася сама з дитиною.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Ілля Олегович Поліщук

Першу дитину Осадчої звати Іллею. Хлопець вже справжній наречений. Йому 18 років, він успішно закінчив одну з найбільш престижних шкіл української столиці та відправився продовжувати гризти граніт науки за океан.

Син Каті Осадчої вступив у престижний американський університет
Син Каті Осадчої вступив у престижний американський університет

Матуся постаралася та влаштувала сину навчання у Мерілендський університет в Коледж-Парку в Америці.

Це один з іменитих навчальних закладів Штатів. Спеціалізується він на праві та юриспруденції. Лише 1 рік для іноземців там коштує понад 36 тисяч американських доларів. Та у цю суму не входить проживання студентів та додаткові факультативи.

Вартість навчання

Інформація про вартість навчання взята з сайту університету та є відкритою.

Які стосунки у старшого сина Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим?

Теледіва не приховує, що дуже хвилювалася, як сприйматиме її дитина нового чоловіка у родині. Втім, хлопці дуже здружилися, а ще Ілля з нетерпінням чекав на появу свого братика (спільна дитина Горбунова та Осадчої).

До вітчима ставиться прихильно юнак: навіть влаштував йому імпровізований виступ на честь Дня народження. Юрій теж ніколи не згадує пасинка злим чи негарним словом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.