Юлія Саніна поділилася планами щодо народження другої дитини

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна хоче другу дитину, але кар'єру також треба будувати.

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна, яка зараз бере участь в популярному проєкті “Танці з зірками” зізналася, коли планує народжувати другу дитину.

Про це вона поговорила з Катериною Осадчою під час екскурсії розкішним домом Саніної і її чоловіка, повідомляється у “Світському житті”.Так, Юлія розповіла, що поруч з кімнатою маленького сина в будинку є ще одна дитяча кімната.

Співачка розповіла, що на наступні рік-два у них з чоловіком є плани, а потім подивляться.

«Ми любимо дітей, нам подобається думати, що у нас може бути велика родина з декількома дітьми, мінімум двома», – поділилася Саніна.

Однак кар’єра для знаменитості теж дуже важлива.

Також зірка зазначила, що виховує свого єдиного сина без допомоги няні. Чотирирічний Даня ходить до садочку, там же хлопчик займається додатково англійською мовою та айкідо.

Юлія Саніна і Валерій Бебко
Юлія Саніна і Валерій Бебко

Син зірки також пробує займатися тхеквандо. Також вдома в зіркового подружжя багато настільних ігор, хлопчик полюбляє “Морський бій”. Він грає проти мами і тата, а заодно вивчає літери і цифри.

Нагадаємо, Юлія Саніна одружена з креативним продюсером та гітаристом гурту Валерієм Бебком. Наприкінці 2015 року в зіркової парочки народився син Данило.

Юлія і Валерій разом починали музичну кар’єру: спочатку в 2011 році вони створили поп-дует Val & Sanina, який поступово еволюціонував в популярний гурт The Hardkiss. Пісні і музику молоді люди писали самі.

Схожі статті