Ані Лорак натякнула, що саме Тіна Кароль посприяла знищенню її сценічної кар’єри в Україні: “Заздрість”

Ані Лорак прозоро натякнула на те, що Тіна Кароль перешкоджала її концертній діяльності в Україні. Чому поп-діви не поділили сцену, читайте у статті.

Колись Ані Лорак стала українською поп-дівою. Але цей статус вона носила недовго — через певні обставини співачці довелося перебратися з Києву до Москви. Звісно, там вона не бідкувала, а лише розбагатіла. Зараз артистка проживає у розкішному особняку у Підмосков’ї і заробляє мільйони. І поки Кароліна осідала в РФ, її місце зайняла інша талановита особистість — Тіна Кароль.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На той час співачка тільки-но втратила чоловіка, і після трауру надихнулася своїм горем. Вона написала масу хітів та зібрала потужну фан-базу.

Ані Лорак натякнула на підступи зі сторони Тіни Кароль

Вперше за 7 років Кароліна дала інтерв’ю українським журналістам, у якому зробила неоднозначні натяки та змусила аудиторію добряче подумати над особистістю людини, яка “прогнала” Лорак з української естради.

“Я зупинилася давати концерти, тому що я відчула, що є замовлення. Є наказ від певних осіб. А брати участь в якійсь грі, у мене немає часу”, – поділилася Ані.

За словами журналістів, спершу вона не хотіла говорити, хто міг ставити їй палиці в колеса, проте згодом припустила:

“Я можу тільки здогадуватися, що десь в куточку стоїть заздрість. Це не хлопчик, тому що хлопчикам я подобаюся. Дівчата! Мені так інтуїтивно здається. Дівчинка каже: “Я так само хочу”, – натякнула Лорак на нову поп-діву.

Скріншот коментарів під інтерв’ю Ані Лорак

Аудиторія одразу ж відреагувала на неоднозначний коментар Лорак, але при цьому не повірила у те, що Кароль може мати відношення до зникнення її конкурентки з українського шоу-бізнесу. Мовляв, чому ж тоді зіркова білявка не посунула Олю Полякову та Каменських. Але це важко назвати “сильним аргументом”, адже ніхто з них “дівою” не називався і на цей титул ніколи не претендував. Цьому перешкоджає і образ виконавиць, і їхні репертуари.

Цікаво, чи витримає тепер вітчизняна сцена двох дів?

Схожі статті