Хто допоміг Софії Ротару встати на ноги після смерті чоловіка: парубок, який постійно крутився поруч

Після смерті чоловіка Софії Ротару, уся родина співачки була вщент розбита. Справа в тому, що з життя пішов не тільки голова сім'ї, але й той, хто очолював бізнес родини. Абсолютно усе на той час залежало від Анатолія Євдокименко. Після тривалої перерви артистка таки повернулася на сцену, але завдяки кому?

На початку нульових у сім’ї Софії Ротару сталося велике горе — з життя пішов єдиний чоловік співачки Анатолій Євдокименко. Саме завдяки йому виконавиці вдалося дістатися першого ешелону шоу-бізнесу і отримати статус української примадонни.

Хто допоміг Софії Ротару встати на ноги після смерті чоловіка. Архівні кадри Софії Ротару з Анатолієм 

Софія Михайлівна довго не могла прийти до тями після втрати коханого. До того ж у весь бізнес та творчість артистки залежали від нього. Тоді фанати були впевнені, що вона завершить сценічну діяльність. І співачка дійсно декілька років не могла вийти та виступати перед публікою.

Руслан Євдокименко врятував карєру Софії Ротару

Та на щастя у знаменитості була прекрасна сім’я, яка підтримала її абсолютно в усіх напрямках. Син Софії Михайлівни Руслан, який не має жодного відношення до шоу-бізнесу взяв у свої руки управління готелем, концертною діяльністю співачки і навіть оновив її репертуар. Творча кар’єра Ротару отримала нове народження. Доходи почали зростати, а іміджем зірки зайнялася дружина Руслана Світлана, яка досі співпрацює зі свекрухою.

Син Софії Ротару повідомив про поповнення в родині
Хто допоміг Софії Ротару встати на ноги після смерті чоловіка

Варто відмітити, що у команді Софії Михайлівни майже немає чужих, особливо в управлінні. А єдина стороння людина, яка була близькою з Ротару була впіймана на великий крадіжці і понесла відповідне покарання.

Зараз співачка єдина з своєї сім’ї, хто залишився в Україні. Її син, невістка та онук живуть в Лондоні, а онучка взагалі відправилося в Нью-Йорк підкорювати подіум.

Схожі статті