Віктор Павлік забрав у колишньої кімнату покійного сина, щоб орендувати цілу квартиру для мотлоху Репяхової

У жовтні 2021 році на просторах мережі розгорнувся небувалий скандал між колишньою дружиною Віктора Павліка та його нинішньою. Конфлікт розгорнувся навколо квартири, у якій залишилася кімната покійного сина Віктора Франковича і виплат по кредиту за неї. Що саме сталося, читайте в статті.

Декілька тижнів тому у мережі розгорівся небувалий скандал, і він по праву буде носити статус самого гучного у цьому році. Справа в тому, що третя дружина Віктора Павліка Лора, яка рік тому втратила єдиного, і до того ж спільного з артистом сина, Павла, має з’їхати зі своєї чотирьохкімнатної квартири у Києві.

Віктор Павлік забрав у колишньої кімнату покійного сина

В цьому вона звинувачує свого колишнього, адже він обіцяв їй виплатити кредит, який взяв багато років тому на це житло. Трагедія полягає в тому, що Лариса втратить кімнату, в якій жив її покійний син.

Віктор Павлік забрав у колишньої кімнату покійного сина

Віктор Павлік забрав у колишньої кімнату покійного сина

Конфлікт вдалося врегулювати, але Лариса так і не отримала того, заради чого влаштовувала публічні розбірки. Віктор Франкович пообіцяв жінці придбати їй іншу квартиру, а а місце, де її син виховувався буде продано. Такий компроміс співак та його молода дружина Катя пояснюють дуже просто — в них недостатньо грошей, щоб утримувати власну родину і платити за квартиру Лариси (стримати дану обіцянку).

Але не пройшло й місяця, як Репяхова знову поставила себе в незручне становище. Дівчина зізналася, що вона знайшла гідне приміщення для своїх речей. Так, концертна директорка збирається орендувати невеличке місце для власного майна.

Звучить таке рішення вкрай дивно, адже пара нещодавно скаржилася на те, що в них катастрофічно не вистачає грошей навіть на себе. А в результаті, у Репяхової та Віктора Франковича накопичилося стільки мотлоху, що місця у їхній квартирі не вистачає, і доводиться шукати ще одне приміщення.

Схожі статті