Добринін розповів про сценарій у Холостяку і реальне знайомство з Квітковою: “Проєкт з продуманими ходами”

Нікіта Добринін — єдиний український Холостяк, якому вдалося знайти своє кохання у реаліті-шоу та одружитися з переможницею проєкту. Зараз зіркова пара є батьками малюка, який народився декілька місяців тому, і починає відверто говорити про те, що їм довелося пережити на зйомках.

Популярний український телеведучий Нікіта Добринін — єдиний Холостяк, якому вдалося одружитися на переможниці проєкту. Кохана зірки Даша Квіткова стала його офіційною дружиною та матір’ю первістка. Втім, такий розвиток подій не тільки не зміг переконати глядачів у правдивості того, що відбувалося на екрані, але і наштовхнув на сумніви. Мовляв, Нікіта та Даша закохалися, перш ніж потрапили на шоу.

Добриніна спочатку ображали такі вислови, але потім він припинив доводити іншим, що все що він пережив було реальним.

Нікіта Добринін розповів про справжній сценарій на проєкті “Холостяк”

Даша Квіткова та Нікіта Добринін
Нікіта Добринін розповів про справжній сценарій на проєкті “Холостяк”

Нещодавно телеведучий завітав на відверте інтерв’ю до Маші Виноградової в рамках програми “Точка М”, у якому журналістка зачепила тему сценарію на романтичному реаліті. Відповідь зірки виявилася доволі аргументованою та обґрунтованою.

“Неможливо зробити такий проєкт постановкою. Інакше це перетворилося б на мильне телешоу.
Воно як і в житті відбувається. Час – це весь сценарій, який можливий”, — зазначив Нікіта.

Нікіта Добринін та Даша Квіткова
Нікіта Добринін розповів про справжній сценарій на проєкті “Холостяк”

Знаменитість ще раз наголосив, що з Дашою не був знайомий до початку зйомок, і такий перебіг подій неможливий у його світобачення. Ба більше, телеведучого начебто ображає думка глядачів, що він здатний на подібну акторську гру.

“Я погодився і розглядав це виключно як проєкт “Холостяк”, а не якийсь політичне шоу із продуманими ходами. Це не моя історія. Я займаюся розважальними проектами”

Схожі статті