Батько “Холостячки-2” Злати Огнєвіч розчарований невдалим вибором доньки: “Не помічає тривожних дзвіночків”

Розмови навколо невдалого вибору Холостячки Злати Огнєвіч не вщухають. Проти вибору співачки були абсолютно всі, починаючи з батьків і закінчуючи глядачами.

Після того, як Андрій Хветкевич покинув романтичний проєкт Холостячка-2 у всіх, хто спостерігав за розвитком стосунків головної героїні з учасниками, залишалася лише одна надія — Злата обере Максима Тарапату. Або прийнамні возз’єднається з ним після закінчення зйомок. Ба більше, Огнєвіч засвітилася з чоловіком у Києві, що сколихнуло мережу, у якій люди ділилися здогадками, що означає спільний вихід у світ. Але все вийшло зовсім не так, як розраховувала аудиторія.

Батько Злати Огнєвіч розчарований невдалим вибором доньки

Злата Огнєвіч і Максим Тарапата засвітилися разом після фіналу Холостячки
Батько “Холостячки-2” Злати Огнєвіч розчарований невдалим вибором доньки

Так, після того, як Холостячка попрощалася з найкращим чоловіком для неї — Андрієм Хветкевичем, вона вигнала іншого лідера серед претендентів на її серце — Максима Тарапату. І це зовсім не сподобалося батьку артистки.

Як з’ясувалося пізніше, чоловік знається на людях. Переможець шоу дуже жорстоко вчинив з коханою, завчасно не пояснивши їй, що в нього немає серйозних намірів, а потім полишивши її ні з чим. Але тоді на поміч прийшов саме Макс, який почав підтримувати головну героїню, і робив це не на публіку.

Зараз вони не пара, але шанси у чоловіка є.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.