48-річного Олега Винника підловили в гримерці разом з Квіткою Таюне: так виглядають закохані чоловік і дружина

Повелитель вовчиць Олег Винник був помічений в гримерці разом зі своєю бек-вокалісткою Таюне, яку вже давно вважають таємною і єдиною дружиною артиста.

Олег Винник вважає за краще не виставляти подробиці особистого життя на широкий загал, однак не приховує – дружину і дітей має. Звісно, ім’я коханої жінки виконавець хіта “Вовчиця” тримає в секреті, та схоже, що у цьому більше немає сенсу. Вся мережа переповнена викриттями про те, що бек-вокалістка Олега Таюне і є його коханням, а їхній син Юліан живе і вчиться у Німеччині.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне приховують свої стосунки від публіки

Попри величезну кількість доказів, офіційно Винник жодного разу не підтверджував, що одружений з Таїсією Сватко. Він все одно відокремлює публічне від особистого та не вдається в деталі приватного життя у спілкуванні з журналістами. Таюне підтримує позицію чоловіка і також тримається осторонь. Проте численних прихильників таємної пари не зупинити.

Цього разу на одній з фан-сторінок Олега Винника і Таюне з’явилося цікаве фото з гримерки. Співак розплився в усмішці і міцно обіймає бек-вокалістку, яка ніжно притислася до нього своєю щокою. Зірки виглядають як справжні чоловік і дружина, до того ж неабияк закохані одне в одного.

Коментатори не пройшли повз і прийнялися обговорювати побачене:

  • “Наші улюблені зірочки”;
  • “Ну нарешті разом фото! Таюне – лялечка!”;
  • “Гарна пара Олег і Таюне”, – пишуть користувачі мережі.

Зауважимо, що Олег Винник і Таїсія Сватко – майже земляки. Він родом з села Вербівка, що в Черкаській області, а вона народилася у Черкасах. Майбутні артисти естради закінчили Канівське училище культури і мистецтв, де й познайомилися. Подейкують, саме з тих часів між ними зародилися романтичні почуття, які переросли в кохання на все життя.

Схожі статті