44-річна Олена Кравець збирається покинути Україну разом з чоловіком: найбільша мрія — поїхати звідси

Відома українська гумористка Олена Кравець дала ексклюзивне інтерв'ю Катерині Осадчій, у якому розповіла про свої плани на новорічні канікули.

Уся країна святкуватиме Новий рік, а популярна українська гумористка Олена Кравець ще й 45-й день народження. Зважаючи на той факт, що усі святкуватимуть настання 2022-го зібрати гостей Олена зможе лише ввечері. Тим не менш, зірка не збирається орендувати ресторан та влаштовувати пишне святкування. Кравець мріє про тихе сімейне торжество з піснями под гітару.

Як виглядають двійнята та чоловік красуні Олени Кравець з "Кварталу"
Олена Кравець збирається покинути Україну разом з чоловіком

Про це вона повідомила Катерині Осадчій у рамках програми “Світське життя”.

Олена Кравець збирається покинути Україну разом з чоловіком

У знаменитого сімейства на носі ще одне свято — річниця весілля. Олена на цей раз не посоромилася і прямо в ефірі заявила чоловіку через екран, що цього року воліє рушити у подорож лише з ним вдвох, без дітей. Судячи з інтонації та форми її прохання, Кравець мріє про це досить давно.

“Я зараз загадаю на всю країну, ми жодного разу нікуди не подорожували вдвох. Будь ласка, чоловік мій, вдвох!” – натякнула обранцю Кравець.

Варто відзначити, що комік — мама трьох дітей, двоє з яких ще зовсім маленькі. Останнім часом знаменитість всю себе віддає вихованню двійнят, які поглинають час зірки наче губка. Але вона активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, тому найщасливіші сімейні моменти Кравець стають доступні для її фанатів, і таким чином підтримують її популярність. На відміну від багатьох своїх колег-чоловіків, вона швидко влилася у нову еру, де всім заправляють соцмережі. Бажаємо майбутній іменинниці, щоб її мрія здійснилася.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.