Хіменес-Браво чи Гордон: хто причетний до вагітності 46-річної Наталії Могилевської, яка не приховує живота

Популярну українську співачку Наталію Могилевську нерідко підозрювали у романах з відомими чоловіками, серед яких також відзначилися Дмитро Гордон і Ектор Хіменес-Браво.

У свої 46 років співачка незаміжня і дітей не має, але можливість стати мамою не виключає, причому для неї не важливо, яким саме шляхом. Вона впевнена, що коли жінка готова стати матір’ю, дитина обов’язково знайдеться. Та роль вагітної Могилевська на собі вже приміряла, щоправда для кадру.

7 років тому ЗМІ зарясніли заголовками про те, що Наталія при надії, підтверджуючи це фотографіями артистки з доволі округлим животом, зробленими під час репетиції в студії. Виявилося, Могилевська грала роль в українській комедії “Київський торт”, для якої штучно завагітніла.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська засвітила круглий живіт

Тоді ж гуляли чутки про її роман з суддею кулінарного шоу “МастерШеф” Ектором Хіменесом-Браво. Вони неодноразово потрапляли в об’єктиви камер папараці вдвох. Та Наталія з гумором реагувала на ці підозри:

“Бідний Ектор, ще один претендент на батьківство”.

Наталію Могилевську підозрюють у романі з Ектором Хіменесом-Браво
Наталія Могилевська та Ектор Хіменес-Браво

Проте колумбійський шеф-кухар – не єдиний відомий чоловік, якого записували в коханці Могилевської. Ще на початку нульових співачка зняла кліп з журналістом Дмитром Гордоном на пісню “Зима“. Зірки грали закоханих, і так вдало, що після прем’єри почали з’являтися плітки про романтичний зв’язок між ними.

Дмитро Гордон і Наталія Могилевська
Дмитро Гордон і Наталія Могилевська

Інтерв’юер на той час був одружений вдруге, а виконавиця була на порозі початку стосунків з бізнесменом Дмитром Чалим, який став її першим і єдиним законним чоловіком, хоча шлюб протривався недовго – пара розійшлася, не проживши разом і року.

Наразі Могилевська офіційно вільна жінка, проте подейкують, що вона зустрічається з мільйонером Олегом Рижовим. Сама знаменитість називає його близьким другом та запевняє, що нічого більшого між ними немає.

Співачка Наталя Могилевська і підприємець Олег Рижов
Наталія Могилевська та Олег Рижов

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.