32-річний Михайло Заливако одружується на ефектній білявці: хто зайняв місце переможниці Холостяка-11 Ані Богдан

Михайло Заливако освідчився ефектній білявці і вона погодилася. Що про це думає переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан, які бізнесмен сам обрав у фіналі?

Молодий харківський бізнесмен Михайло Заливако став головним героєм 11 сезону реаліті-шоу “Холостяк” для того, щоб зустріти справжнє кохання, адже це єдине, чого не вистачало у його житті. Серед безлічі вродливих і гідних дівчат Міша зробив свій вибір на користь колишньої дружини екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана Анни. За її словами, шлюб не склався через надмірні ревнощі з боку чоловіка – він навіть забороняв їй виходити на роботу.

Михайло Заливако, Анна Богдан і Григорій Решетнік
Переможницею Холостяка-11 стала Анна Богдан

Одразу після завершення проєкту пара почала разом жити, подорожувати і будувати плани на майбутнє. Шанувальники з захопленням спостерігають за історією кохання Заливако і Богдан та не можуть дочекатися весілля, проте пропозицію руки і серця Михайло зробив не Анні.

Михайло Заливако освідчився білявці

У соцмережах з’явився кадр, на якому екс-холостяк, опустившись на коліно, робить пропозицію Лесі Нікітюк, а вона тримає свою відповідь в руках – на листочку з написом:

“Міша! Я согласна!”.

Це фото опублікувала у себе в Інстаграмі Анна Богдан. Очевидно, освідчення було несправжнім, адже зроблене воно було в студії шоу “Хто зверху?”. Переможницю Холостяка-11 запитали, як їй випуск з коханим, на що вона сказала:

“Сподобався випуск. Було смішно”.

Михайло Заливако освідчився Лесі Нікітюк
Михайло Заливако освідчився Лесі Нікітюк

Анна і Михайло разом вже 10 місяців після фіналу реаліті. Під вінець молоді люди не поспішають, вважаючи, що всьому свій час, але не виключають такої можливості – майбутнє вони бачать разом.

Крім того, на безіменному пальці правої руки Богдан вже була помічена каблучка, підозріло схожа на обручку. Не виключено, що пара заручена, але широкому розголосу цю новину навмисне не надає.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.