Як виглядає перший чоловік 48-річної Оксани Марченко: спонсор, якого проміняли на впливового олігарха Медведчука

До зустрічі з Віктором Медведчуком у житті Оксани Марченко був інший чоловік, який мав немаленькі доходи та вплив у світській спільноті.Усі деталі в статті.

Ні для кого не секрет, що в легендарної теледіви Оксани Марченко є старший син Богдан Марченко, який не є рідним для Віктора Медведчука і носить дівоче прізвище матері. Однак, батько в нього є. Це перший чоловік телеведучої — Юрій Корж.

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко

Як виглядає перший чоловік Оксани Марченко. Юрій Корж

Зі своїм обранцем Оксана познайомилася завдяки ранкові передачі, яку вона вела на той час. Молода зірка познайомилася зі спонсором програми Юрієм, і дуже швидко справа закінчилася весіллям. У 1997-у на світ з’явився її первісток Богдан, але хлопчик отримав прізвище матері. Як відомо, вже в 99-у знаменитість стане дружиною Віктора Медведчука, що значить лише одне – Марченко покинула екс-чоловіка коли Богдану не було і року.

Про Юрія Коржа у мережі не так багато інформації, але завдяки його політичній діяльності, фотографій вдосталь. На превеликий жаль, Оксана не активно та неохоче давала інтерв’ю стосовно свого особистого життя, тому офіційних причин розлучення просто не були оприлюднені.

Варто відмітити, що його спадкоємець Богдан два роки тому одружився, а минулого року став батьком вперше. На весіллі спадкоємця Марченко та його нареченої Катерини виступали українські знаменитості, а само торжество стало найграндіознішим у 2020-му році. Через 9 місяців у родині з’явився хлопчик, якого назвали на честь дідуся — Віктором. Зараз Оксана Марченко активно піклується про свого онука, час від часу показуючи його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.