45-річний Максим Галкін розсекретив їхнє з Пугачовою грандіозне придбання: “Зібралися собі другий замок будувати”

Максим Галкін звернувся за послугами астролога і поділився грандіозними планами, які спантеличили навіть Аллу Пугачову. Детальніше дізнайтеся у статті.

Свіжий випуск популярної програми “Сьогодні Увечері” з Максимом Галкіним був присвячений астрологічним та іншим прогнозам. Напередодні наступу китайського Нового року гості студії вирішили обговорити перспективи артистів. Максим Галкін попросив “фахівців у майбутньому” зробити йому прогноз.

Максим Галкін розсекретив їхнє з Пугачовою грандіозне придбання

Максим Галкін розсекретив їхнє з Пугачовою грандіозне придбання

Нумеролог Клара Кузденбаєва розповіла:

“Є таке поняття у нумерології як технічний розклад. Ви належите до категорії людей, яким середнього не дано: вони можуть бути або вгорі або внизу. Ну ви нагорі. Що примітно у вашій програмі – ваші мрії все збуваються! Погодьтеся? Недаремно мріяли з дитинства одружитися з Пугачовою”

Телеведучий зазначив, що у дитинстві він про весілля навіть не думав, але у свідомому віці такі думки його відвідували. Також Галкін звернувся за порадою до астролога Евеліни Соболєвої. Вона зазначила, що у 19-річному віці життя телеведучого повернулося на 180 градусів. Галкін підтвердив, що цей період він ознаменований початком кар’єри на російській естраді. Крім того, Евеліна Соболєва заявила, що у 2022 році на Максима чекає розширення житлоплощі:

“Ви зібралися собі другий замок купувати, будувати у 2022 році? Що це за розширення зони нерухомості? Розповідайте”

Галкін пожартував, що вже розширив усе, що можна було, але потім зізнався, що замислюється над покупкою землі:

“Прикупити ще земельку поряд – це підходить?”

Астролог запевнила, що покупка землі може вважатися розширенням нерухомості і нове придбання принесе йому радість. Проте в ефірі шоу була присутня і таролог Олена Таурі, яка зробила розклад на картах про перспективи покупки Максимом землі. Таурі зазначила, що карти не дають добрих прогнозів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.