Вагітна Таюне вийшла на сцену з круглим животиком: 48-річний Олег Винник вже вибрав ім’я для майбутньої доньки

Відомий український співак Олег Винник дав концерт зі своєю таємною дружиною і бек-вокалісткою Таюне, яка вийшла на сцену з круглим животиком.

Олег Винник подробицями особистого життя з фанатами не ділиться, але неофіційно відомо, що він одружений з бек-вокалісткою Таюне. Подейкують, пара познайомилася ще в студентські часи, тоді ж закохані і зіграли пишне весілля на два села. За спогадами односельчан артиста, гуляння були традиційними – з короваєм, піснями, плясками, столи від їжі ломилися.

Крім того, в пресі неодноразово згадувалося, що в Олега і Таїсії є спільна дитина – син Юліан. Виннику-молодшому вже 17, він живе і вчиться в Німеччині, де його батько колись став зіркою мюзиклів.

Олег Винник привітав Таюне з днем народження та розкрив свої справжні почуття
Олег Винник готується стати татом донечки: Таюне показала вагітний живіт

Таємне подружжя жодних коментарів стосовно усіх чуток, які ходіть навколо них, не дають. Співак має чітку позицію щодо висвітлення сімейних подробиць зірками:

“Це смішно. Коли я бачу, що хтось з колег як раніше маніпулює сім’ями. Ну, нафталіном попахує все… А сенс?”, – висловлювався Олег в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Тим не менш, численні шанувальники Повелителя вовчиць сподіваються, що в майбутньому він все ж таки офіційно представить Сватко, як свою дружину. Можливо, це станеться незабаром, оскільки на одному з концертів Таюне вийшла на сцену в облягаючій чорній сукні, котра підкреслює її кругленький животик. Не виключено, що дружина Олега Винника скоро подарує йому доньку.

Вагітна Таюне показала свій кругленький животик
Вагітна Таюне показала свій кругленький животик

До речі, ім’я для майбутньої спадкоємиці артист вже розсекречував на одній з прес-конференцій:

“Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна”.

Про інші подробиці особистого життя Олега Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.