Як живе 43-річна Лілія Подкопаєва, яка полишила Україну при першій можливості: зникла з радарів ЗМІ надовго

Лілія Подкопаєва завжди була у центрі уваги. Втім в один момент її перестали запрошувати на проєкти, а медіа слідкувати за особистим життям. Що трапилося зі знаменитістю?

Лілія Подкопаєва – неймовірно працьовита та сильна духом знаменитість. З самого дитинства вона звикла багато працювати та тренуватися. Її малесеньку дівчинку, якій ледь виповнилося 5 років, привели на спортивну секцію, де займатися потрібно було не менше 3-х разів на день. Суворий графік, мінімум відпочинку все ж дали свої плоди. Вже у 1993 році вона виступала на змаганнях в Англії, а у 1996 виборола дві золотих медалі на Олімпійських іграх. До речі, її сальто досі не можуть повторити інші професійні спортсмени.

Вдалося зірці знайти і своє кохання. У 2004 вона щасливо вийшла заміж за бізнесмена Тимура Нагорного. Багато зірок естради зібрало свято. Ані Лорак була навіть дружкою. цікаво, що донечку чемпіонка назве Кароліною на честь подруги.
Та у 2009 шлюб розпався. Лілія згодом полишить Україну на зовсім.

Як живе 43-річна Лілія Подкопаєва, яка полишила Україну

Втім доля подарувала їй ще одні стосунки. Бізнесмен Віктор Костирко став справжньою відрадою для гімнастки. Та і цей шлюб був недовгим. Відстань, різні країни – все це не дало парі бути разом. І, можливо, тоді зірка могла пошкодувати про своє рішення поїхати з Батьківщини, але все одно від закордонного життя не відмовилася.

Зараз Лілія взяла вже третій шлюб. Знову на її шляху трапився бізнесмен. Ігор Дубінський безмежно кохає нашу зірку. Проживає пара також за океаном, в Атланті. Інколи спортсменка буває в Україні. Зокрема її запрошували у якості гості на шоу “Україна має талант”. Та навіть перспектива знову стати медійною персоною не утримала Подкопаєву у столиці надовго.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.